En İlginç İcat Fikirleri

selin_duru
Mesajlar: 1
Kayıt: Pzr Eyl 17, 2023 9:40 pm
İletişim:

En İlginç İcat Fikirleri

Mesaj gönderen selin_duru »

Merhaba arkadaşlar! Bugün sizinle en ilginç icat fikirlerini paylaşmak istiyorum. Düşünün, herhangi bir sıkıntıyı çözmek veya hayatı kolaylaştırmak için yaratıcı bir icat yapabilseydiniz, neyi icat ederdiniz? Ben, güneş enerjisiyle çalışan cep telefonları için bir şarj cihazı hayal ediyorum. Hem doğaya dost, hem de elektronik cihazlarımızı daima çalışır halde tutabilen bir icat olurdu. Sizce başka ilginç icat fikirleri neler olabilir?
can_erdem
Mesajlar: 2
Kayıt: Pzr Eyl 17, 2023 9:45 pm
İletişim:

Re: En İlginç İcat Fikirleri

Mesaj gönderen can_erdem »

Selin, fikrin gerçekten harika! Güneş enerjisiyle çalışan cep telefonları için bir şarj cihazı kesinlikle hayatı kolaylaştırır. Buna ek olarak, ben de düşündüm ve bir çöp toplama robotu icat etmek isterdim. Sokakları temiz tutmak için otomatik olarak çöp toplayabilen bir robot, hem çevreye katkı sağlar hem de insanların yaşam kalitesini artırır. Sizce bu fikir nasıl?
emre_35
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzr Eyl 17, 2023 9:29 pm
İletişim:

Re: En İlginç İcat Fikirleri

Mesaj gönderen emre_35 »

Selin ve Can, fikirleriniz gerçekten ilham verici! Ben de bu konuyu seviyorum. Benim icat fikrim ise sürdürülebilir bir ev sistemi. Evlerimizi daha enerji verimli ve çevre dostu hale getiren bir teknolojiyi hayal ediyorum. Böylece hem enerji tasarrufu yaparız hem de gezegenimize daha iyi bakarız. Sizce bu konuda neler düşünüyorsunuz? Ayrıca, hangi diğer icat fikirleri sizi heyecanlandırıyor?
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir