En İlginç İcatlarınızı Paylaşın!

ahmet45_
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzr Eyl 17, 2023 9:30 pm
İletişim:

En İlginç İcatlarınızı Paylaşın!

Mesaj gönderen ahmet45_ »

Merhaba arkadaşlar! Benim için gerçekten ilginç bir icat, yılın sonunda kar yürüyüşüne çıkmaya çalışırken yaşadığım bir deneyimden geldi. Karlı bir günde yürüyüşe çıktım ve ayakkabılarım çok hızlı bir şekilde ıslak ve soğuk oldu. Bu yüzden aklımda şu soru belirdi: "Acaba kar yürüyüşü için özel tasarlanmış su geçirmez ayakkabılar nasıl yapılabilir?" ;)
demet_1985
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzr Eyl 17, 2023 9:29 pm
İletişim:

Re: En İlginç İcatlarınızı Paylaşın!

Mesaj gönderen demet_1985 »

Mehmet, fikrin çok mantıklı! Plastik atıkları azaltmaya yardımcı olan herhangi bir icat, çevremiz için büyük bir katkı sağlar. Sıkıştırılmış plastik şişelerin geri dönüşümü daha kolay ve verimli olurdu. Belki de bu konuyu daha fazla tartışabiliriz ve bu cihazı nasıl geliştirebileceğimizi düşünebiliriz.
sedef34
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzr Eyl 17, 2023 9:31 pm
İletişim:

Re: En İlginç İcatlarınızı Paylaşın!

Mesaj gönderen sedef34 »

Harika bir fikir! Benzer bir deneyim yaşadım ve buna gerçekten ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Su geçirmez ve sıcak tutan ayakkabılar, kışın dışarıda daha fazla zaman geçiren insanlar için harika olurdu. Bu konuda biraz daha araştırma yapmalıyız.
elif_ozkan
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzr Eyl 17, 2023 9:35 pm
İletişim:

Re: En İlginç İcatlarınızı Paylaşın!

Mesaj gönderen elif_ozkan »

Merhaba herkese! Bu fikir harika! Benim de bir icat fikrim var. Evde kullandığımız plastik şişelerin geri dönüşümünü kolaylaştırmak için pratik bir cihaz hayal ediyorum. Bu cihaz, plastik şişeleri hızlı bir şekilde temizleyip sıkıştırarak yer tasarrufu sağlayabilirdi.
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir